Selecteer een pagina

APK, onderhoud, reparaties voor uw auto

Of het nu gaat om een APK, onderhoud, schadeherstel, bandenservice of reparaties, Autobedrijf Gerard Sprenkels in Breda is er voor u.

Kortom, we zijn van alle markten thuis zowel qua merk als diensten en stellen kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke benadering voorop. Ook bellen wij u eerst als blijkt dat er toch meer gerepareerd moet worden dan waar u voor kwam.

Aanbiedingen

Een aantal aanbiedingen bij ons zijn:

50% Korting op uw APK bij een kleine beurt

APK gratis bij een grote beurt!

 

Waarom Gerard Sprenkels?

De persoonlijke benadering in plaats van een nummer te zijn

Vakwerk door een jarenlange en brede ervaring
Passie maakt kwaliteit en duurzaamheid
Alle benodigde diensten onder 1 dak

De (goede) koffie staat altijd voor je klaar

Groot & klein onderhoud

Een adres om terecht te kunnen voor uw groot en klein onderhoud. Van het oplappen van een auto die te lang heeft stilgestaan, distributieketting/riem vervangen tot de reguliere kleinere beurten zoals olie verversen, filters vervangen etc… Hier is uw auto in goede handen.

APK

Eens in de zoveel tijd is het weer zover om de auto te keuren dmv een APK keuring. Wij zorgen dat uw auto eerlijk word bekeken, waardoor u zeker weet dat uw voertuig veilig is voor de komende kilometers. De APK keuring doen wij uiteraard zelf, waardoor we ook meteen advies kunnen geven over komend onderhoud.

Banden Service

Voor kwaliteits banden voor een concurrerende prijs kunt ook altijd bij ons terecht. Dit zijn de randwerkzaamheden die uw auto altijd nodig heeft, en wij zeer interessant kunnen aanbieden.

Schadeherstel

Een klein deukje of schade overkomt iedereen. Daarom bieden we naast gewoon onderhoud en reparatie ook schadeherstel aan zodat u weer als nieuw de weg op kunt. Hiervoor moeten we natuurlijk eerst de schade zien dus kom gerust langs of neem contact op!

Vervangend Vervoer

Tevens beschikken wij over vervangend vervoer, en kunnen vaak wat betekenen voor u in vervoer als uw voertuig in onderhoud staat. Neem hiervoor graag even contact op.

(deel) restauratie

Heeft u een project waar u zelf niet meer aantoe komt, of heeft u een auto die van grond af aan opnieuw gebouwd moet worden? Neem dan vrijblijvend contact op voor de revisie en restauratie mogelijkheden!

Neem contact met ons op

076-514 11 12

Adres

Kortestraat 6-8
4818 LT Breda

Email

info@gerardsprenkels.nl
(reactie binnen 3 werkdagen)

KvK: 52274349
BTW: NL850372525B01

Openingstijden

Maandag tot en met donderdag:
8.30 - 17.30

Vrijdag tot en met zondag:
gesloten

Heb je een vraag? Stel het hieronder

3 + 8 =